În fiecare an, 9 mai, pentru noi, oamenii Liceului Teoretic „Lucian Blaga”, înseamnă Ziua Școlii. Este o zi care ne aduce împreună pe toți, fie doar și pentru câteva momente, pentru a comemora o personalitate care ne-a îmbogățit patrimoniul cultural. Liceul nostru se străduiește astăzi, prin tot ceea ce face, să fie la înălțimea acestei personalități a literaturii și filosofiei, a culturii române.

„Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa” spunea Majestatea Sa, Regele Ferdinand I al României. Sunt cuvinte care mai mult ca oricând, azi, și-au revelat esența.

Munca, ambiția, spiritul de echipă, devotamentul față de școală și față de comunitatea pe care aceasta o reprezintă sunt atributele care dau valoare rezultatelor.

Dorim elevilor, părinților copiilor noștri, cadrelor didactice și nedidactice, oamenilor școlii și tuturor celor care, într-un fel sau altul, au deschis poarta acestei instituții, multă sănătate, putere de muncă și multe, multe împliniri și satisfacții.

La Mulți Ani, Lucian Blaga!

Director, Prof. Delia-Dorina IOVA

”Sunt tânăr încă – și voi rămâne până la urmă tânăr, fiindcă am un viitor, fiindcă adevăratul meu viitor vine după mine”

Lucian Blaga